Online marketing

Online marketing

Generer omsætning

Der er ingen quick-fix og genveje i online marketing – det er hårdt arbejde. Men kender du de små trick og engagerer du dine følger, så er vejen pludselig meget kortere.

2,9 millioner danskere er på facebook – 93% af de danskere som har internet adgang, har handlet på nettet, og nethandlen stiger med over 12% om året. ALTSÅ nethandel er kommet for at blive, og danskerne er vilde med det.

Er din virksomhed ikke på nettet – går du glip af omsætning hver dag. Er du på nettet men ikke synlig, så kan du ligeså godt lade vær med at være der – du spilder din tid. Websy kan hjælpe dig med en professionel løsning, som gør dig synlig og generer omsætning.

I Websy hjælper jeg med alle former for online markedsføring

Grafisk design

I Websy kan hjælpe med alt fra design har logoer til opsætning produkt brochure.

LÆS MERE
I Websy kan hjælpe med alt fra design har logoer til opsætning produkt brochure

Webshop

I websy har jeg stor erfaring afOptimering & vedligehold af forskellige online shopping løsninger.
I websy har jeg stor erfaring af optimering & vedligehold af forskellige online shopping løsninger.

Strategi

Det kan være svært at få taget hul på en god markedsførings strategi. I websy har jeg stor erfaring med udarbejdelse af markedsførrings planer og kalendere.
Det kan være svært at få taget hul på en god markedsførings strategi. I websy har jeg stor erfaring med udarbejdelse af markedsførrings planer og kalendere.

Ide & indhold

I Websy kan hjælpe med alt fra ide udviklingen til projekt håndtering af den gode ide..
I Websy kan hjælpe med alt fra design har logoer til opsætning produkt brochure

Sociale Medier

Alle brancher kan sælge på sociale medier
67% af danskerne er på Fabebook – 32% er der flere gange dagligt.
Med Facebook kan du ramme lige præcis den målgruppe som passer til dit produkt – uanset om det er lokalt eller internationalt – til familiefaren eller fitnessguruen.
Du bestemmer selv dit annoncebudget, og for ganske få midler kan du komme langt. Websy laver opslag der bliver set og som konverterer til salg.

Website

I websy hjælper jeg med alt fra indledende design af website til færdig opbygning og udgivelse.

Herunder har du mulighed for at besøge et par de websites jeg har designet og sat i drift.

Grafisk design

I websy løser jeg mange forskellige grafiske opgaver. Det kan kan være alt fra design af nyt logo til din virksomhed, til produkt katalog eller bare et nyt visitkort.

Har jeg ikke svaret, hjælper jeg dig med at finde det

Spørg løs!

Det kommer naturligvis meget an på hvilke kunder du vil nå ud  til og hvilket på produkt du vil sælge.
Men ingen tvivle om at Facebook er et MEGET stærkt værktøj, hvis budget ikke er kæmpe stort.

Nej, absolut ikke. Det vil ofte være langt bedre for dig at fokusere dine krafter på en eller to platforme, hvor du kan være tilstede på en god måde.

SEO er mange ting, men en forholdsvis lidt måde at sikre at kunderne finder frem til dig er at sikre at du har noget godt indhold på dit website. 

Nej, men det er en annoncerings form hvor du ikke har mange muligheder for styre eller evaluere på hvem der har set din annoncer.

Annoncering i lokale aviser og tilsvarende kan stadig være en fin både at være synlig i et lokal samfund. Men set fra et markedsførrings synspunkt er det desværre meget lidt effektivt.

Mit bedste råd er at starte langsomt, og være grundig fra starten, den tid du bruger på at være omhyglig i starten kommer mangefoldigt igen, senere i dit arbejde.