Tips & Tricks

Gør dit arbejde lettere - tilføj Instagram fane på Facebook

Bruger du både FaceBook og Instagram professionelt i virksomheden, så kan du sparer tid ved at forbinde de to sociale medier. Det her er en guide her viser dig hvordan du forbinder din Instagramkonto med din FaceBook profil.
Læs mere her...

Vigtigt - Mobilvenligt cover på FaceBook

Er det vigtigt ?? Det første dine følgere eller nye kunder ser er dit coverbillede - og da 7 ud af 10 benytter mobiltelefonen til sociale medier, så er det vigtigt at det sidder lige i skabet og ser lækkert ud - og fortæller om din virksomhed.
Følg min guide og få coverbilledet til at se flot og rigtig ud på alle devices.
Læs mere her...

Bliver dit opslag set af alle dine følgere ?

Hvis du tror at alle dine følgere ser dine FB opslag - så må jeg desværre skuffe dig. Det er kun en meget lille procentdel af dine følgere, som ser dine opslag - men du kan heldigvis gøre noget ved det. Læs mere her...

Genbrug dit content - lær at cross poste

Content is king !!! Jep og en tidsrøver... os der arbejder med sociale medier ved at gode opslag ikke kommer af sig selv. Det er benhårdt arbejde. Der skal skrives nyhedsbreve, postes opslag på FaceBook, Instagram & Pinterest, og der skal produceres produktkataloger osv. Men genbrug er populært - se her hvordan du genbruger dit content.
Læs mere her...

Har du sagt konkurrence - har du også sagt regler

Konkurrencer på Facebook og Instagram er populære, udsender god karma og der skulle gerne være to vindere - en følger og DIG. Men det kan blive dyrt hvis du ikke kender reglerne. Læs reglerne her...